Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Σταφίδες με τζίν γιατροσόφι για τα αρθριτικά/ Uvetta con ginseng per l'artritico



Σταφίδες με τζίν γιατροσόφι για τα αρθριτικά/ Uvetta con ginseng per l'artritico

 [η φωτογραφία είναι από την ακόλουθη ιστοσελίδα : http://monoprasino.blogspot.gr/2012/12/blog-post_28.html   ]
Σταφίδες με τζίν γιατροσόφι για τα αρθριτικά/ Uvetta con ginseng per l'artritico
Αν ο πόνος των αρθριτικών σας ταλαιπωρεί καθημερινά και σας αποτρέπει από πολλές δραστηριότητες, μπορεί να καταφύγετε σε ασυνήθιστες λύσεις για να ανακουφιστείτε. Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο αλλά το γιατροσόφι με τις «αλκοολικές» σταφίδες είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό.
Λέγεται ότι είναι η φυσική θεραπεία των αρθριτικών, αν και πολλοί γιατροί διαφωνούν. Παρόλα αυτά πολλοί άνθρωποι που πάσχουν από αρθρίτιδα το έχουν δοκιμάσει και έχουν βοηθηθεί σημαντικά.
Ρίξτε ένα σακουλάκι από τις ανοιχτόχρωμες (ξανθιά Κορινθιακή) σταφίδες σε ένα μπολ. Σκεπάστε με τζιν και αφήστε ως που να το απορροφήσουν. Όταν πλέον έχει εξατμιστεί το αλκοολούχο ποτό και οι σταφίδες έχουν αφρατέψει, το γιατρικό είναι έτοιμο. Η δοσολογία είναι 9-10 σταφίδες την ημέρα
Πηγή :
https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.