Σάββατο 20 Απριλίου 2024

USA: Η γονιδιακή θεραπεία mRNA στα τρόφιμα ξεκινά αυτόν τον μήνα, δηλώνει με στοιχεία ο αμερικανός δικηγόρος Tom Renz / USA: mRNA gene therapy in food to begin this month, states US attorney Tom Renz with data / USA: la terapia genica dell'mRNA negli alimenti inizierà questo mese, afferma il procuratore statunitense Tom Renz con i dati / США: генная терапия мРНК в продуктах питания начнется в этом месяце, говорит прокурор США Том Ренц, приводя данные

 


Ήθελαν να χώσουν την βελόνα σε κάθε ώμο. Δεν έπιασε όπως ήθελαν και τώρα θα προσθέσουν την γονιδιακή θεραπεία mRNA στα τρόφιμα. Ο αμερικανός δικηγόρος Tom Renz ανακάλυψε έγγραφα από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας NIH από το 2002 που κάνουν λόγο για «ενσωμάτωση εμβολίων στα τρόφιμα». 

Εργάζονται επάνω στην τροφή μας για περισσότερες από δύο δεκαετίες, σύμφωνα με τον Renz.

Το NIH γράφει στις εφημερίδες για μια σειρά προϊόντων διατροφής που τροποποιούνται γενετικά για να γίνουν «βρώσιμα εμβόλια».

Οι λομπίστες της βιομηχανίας τροφίμων επιβεβαίωσαν ότι τα εμβόλια mRNA θα χρησιμοποιηθούν για χοίρους και αγελάδες σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ αυτόν τον μήνα.

Ο Γκέιτς, ο Π.Ο.Υ., τα πανεπιστήμια: όλοι μιλούν για την προσθήκη εμβολίων mRNA στα τρόφιμα. Θα μετατρέψουν τα τρόφιμα σε εμβόλια mRNA, προειδοποίησε ο δικηγόρος.


για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον δικηγόρο Tom Renz στο κάτωθι λίγκ του Τουίτερ του :

https://twitter.com/intent/follow?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1642229969555259395%7Ctwgr%5Ef82fa715f907ea2b191ae8d6ca7ba7314012f449%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fkorakas-news.gr%2F2023%2F04%2Fusa-i-gonidiaki-therapeia-mrna-sta-trofima-xekina-ayton-ton-mina.html&screen_name=RenzTom

Πηγή : 

https://korakas-news.gr/2023/04/usa-i-gonidiaki-therapeia-mrna-sta-trofima-xekina-ayton-ton-mina.html?fbclid=IwAR0C60OK9QA6-wXsKGow1rZx5GQB28Rz5NmAIdfmYjTFtKCxYHeTa-Rqpbg

https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.