Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ενδορρινικά εμβόλια γρίππης της Βιοχημικού Μαριάννας Ευαγγέλου / Intranasal flu vaccines by Biochemist Marianna Evangelou / Vaccini antinfluenzali intranasali della biochimica Marianna Evangelou / Интраназальные вакцины против гриппа от биохимика Марианны Евангелу

ΕΝΔΟΡΡΙΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΠΗΣ της βιοχημικού Μαριάννας Ευαγγέλου
Το οξείδιο του γραφενίου δίνει ώθηση στο νέο ενδορινικό εμβόλιο γρίππης.
Ερευνητές στο Georgia State University και στο Emory University ανέπτυξαν ένα ενδορρινικό εμβόλιο γρίππης χρησιμοποιώντας ανασυνδυασμένη αιμοσυγκολλητίνη (HA), μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στην επιφάνεια των ιών της γρίπης, ως αντιγονικό συστατικό του εμβολίου.
   Δημιούργησαν επίσης ένα δισδιάστατο νανοϋλικό 
(νανοσωματίδια οξειδίου γραφενίου με λειτουργική πολυαιθυλενοϊμίνη ) και διαπίστωσαν ότι παρουσίαζε ισχυρές επικουρικές (ανοσοενισχυτικές) επιδράσεις στα εμβόλια γρίππης που χορηγούνται ενδορρινικά.
Στη μελέτη μας, αναφέραμε για πρώτη φορά ότι τα δισδιάστατα νανοϋλικά οξειδίου του γραφενίου είχαν μια ισχυρή επικουρική επίδραση στην ενίσχυση των ανοσολογικών αποκρίσεων των εμβολίων ενδορρινικής αιμοσυγκολλητίνης (HA), δήλωσε ο Δρ Chunhong Dong, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης και μεταδιδακτορικής έρευνας. Συνεργάτης στο εργαστήριο του Δρ. Baozhong Wang στο Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών.
Αυτή η μελέτη δίνει νέες ιδέες για την ανάπτυξη συστημάτων ενδορινικών εμβολίων υψηλής απόδοσης με δισδιάστατα νανοσωματίδια που μοιάζουν με φύλλα, είπε ο Dong. Τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου έχουν εξαιρετικές ιδιότητες για τη χορήγηση φαρμάκου ή την ανάπτυξη εμβολίου, όπως η εξαιρετικά μεγάλη επιφάνεια για φόρτωση αντιγόνου υψηλής πυκνότητας και το εμβόλιο έδειξε ανώτερες ανοσοενισχυτικές ιδιότητες in vitro και in vivo. 
  Η νανοπλατφόρμα θα μπορούσε εύκολα να προσαρμοστεί για την κατασκευή εμβολίων του βλεννογόνου για διαφορετικά παθογόνα του αναπνευστικού.
Η μελέτη, που διεξήχθη σε ποντίκια και κυτταροκαλλιέργεια, διαπίστωσε ότι τα νανοσωματίδια ενίσχυσαν σημαντικά τις ανοσολογικές αποκρίσεις στις επιφάνειες του βλεννογόνου και σε όλο το σώμα σε ποντίκια. Οι ισχυρές ανοσολογικές αποκρίσεις παρείχαν ανοσοπροστασία έναντι των προκλήσεων του ιού της γρίππης από ομόλογα (ίδια) στελέχη ιού και ετερόλογα (διαφορετικά) στελέχη ιού.
Τα αποτελέσματα είναι επίσης ελπιδοφόρα επειδή τα ενδορινικά εμβόλια γρίππης χωρίς βελόνες διαθέτουν ανώτερα υλικοτεχνικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά ενέσιμα εμβόλια, όπως η εύκολη χορήγηση με υψηλή αποδοχή από τους λήπτες και η αποφυγή βιοεπικίνδυνων αποβλήτων.
[το κείμενο στο αγγλικό σάιτ :  

Graphene oxide gives a boost to new intranasal flu vaccine

Researchers at Georgia State University and Emory University have developed an intranasal influenza vaccine using recombinant hemagglutinin (HA), a protein found on the surface of influenza viruses, as the antigen component of the vaccine.

They also created a two-dimensional nanomaterial (polyethyleneimine-functionalized graphene oxide nanoparticles) and found that it displayed potent adjuvant (immunoenhancing) effects on influenza vaccines delivered intranasally.

In our study, we reported for the first time that two-dimensional graphene oxide nanomaterials had a potent adjuvant effect in boosting the immune responses of intranasal hemagglutinin (HA) vaccines, said Dr. Chunhong Dong, lead author of the study and a postdoctoral research Fellow in Dr. Baozhong Wang’s lab in the Institute for Biomedical Sciences.

This study gives new insights into developing high performance intranasal vaccine systems with two-dimensional sheet-like nanoparticles, Dong said. The graphene oxide nanoparticles have extraordinary attributes for drug delivery or vaccine development, such as the ultra-large surface area for high-density antigen loading, and the vaccine showed superior immunoenhancing properties in vitro and in vivo. The nanoplatform could be easily adapted for constructing mucosal vaccines for different respiratory pathogens.

The study, conducted in mice and cell culture, found the nanoparticles significantly enhanced immune responses at mucosal surfaces and throughout the body in mice. The robust immune responses conferred immune protection against influenza virus challenges by homologous (same) virus strains and heterologous (different) virus strains.

The results are also promising because needle-free, intranasal influenza vaccines possess superior logistical advantages over traditional injectable vaccines, such as easy administration with high acceptance for recipients and the avoidance of biohazardous waste.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟ)
- Το οξείδιο του γραφενίου είναι μια ισχυρή τοξίνη που, όταν εισάγεται στο σώμα από διαφορετικές οδούς, προκαλεί
θρομβογονικότητα.
 
- Το οξείδιο του γραφενίου δημιουργεί πηκτικές επιδράσεις στο σώμα.
- Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί μιτοχονδριακή βλάβη, μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, πνευμονική ίνωση, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και καταιγίδα κυτοκινών.
- Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί φλεγμονή των βλεννογόνων και ως συνέπεια απώλεια όσφρησης (ανοσμία)
- Το οξείδιο του γραφενίου εξαπλώνεται και εξαπλώνεται ομοιόμορφα μέσω της πνευμονικής κυψελιδικής οδού,
δημιουργώντας αμφοτερόπλευρες πνευμονίες.
- Το οξείδιο του γραφενίου είναι πιο ισχυρό σε αερολύματα ή σωματίδια.
- Εάν οι μάσκες που περιέχουν νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου "αποσύρθηκαν" λόγω τοξικότητας και
πνευμονοπάθειες, πώς είναι δυνατόν να εμβολιάζεται ο πληθυσμός σε βιομηχανικές ποσότητες και
για ποιους σκοπούς;
- Οι διευθυντές της Astrazeneca είναι επίσης μέλη του Graphene Flagship.
- Οι μάσκες και οι γρήγορες δοκιμές PCR με νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην αγορά.
- Αναπτύσσουν ενδορινικά εμβόλια «κατά της γρίππης» με νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου.
- Τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και επηρεάζουν την απόκριση των νευρωνικών συνάψεων του εγκεφάλου.
Η COVID19 είναι μια ασθένεια στην οποία η ισορροπία μεταξύ των φυσικών αντιοξειδωτικών αποθεμάτων του, η GLUTATION και οι ελεύθερες ρίζες ROS που προκαλούν κυτταροτοξικότητα έχει σπάσει. Για το λόγο αυτό, οι θεραπείες με Ν ακετυλοκυστεΐνη (NAC), την πρόδρομο γλουταθειόνης ή γλουταθειόνη απευθείας που χορηγείται σε ασθενείς, λειτούργησε.
Ο λόγος για τον οποίο ένα φάρμακο όπως το NAC ή η γλουταθειόνη δρα σε όλα τα συμπτώματα μιας ασθένειας είναι
γιατί δρα στον αιτιολογικό παράγοντα.
Πράγματι, η γλουταθειόνη ή η NAC, ο πρόδρομός της, μειώνει το τοξικό οξείδιο του γραφενίου, το οποίο, καθώς
μπόρεσαν να επαληθεύσουν, έχουν εισαχθεί σκόπιμα ή όχι, από διάφορες διαδρομές χορήγησης του (τουλάχιστον, μάσκες, τεστ PCR, ενδορινικά εμβόλια γρίπης και σύμφωνα με
προκαταρκτική έκθεση, εμβόλια «αντικορονοιού»).
Δεδομένου ότι ποτέ δεν είχαμε επιστημονικά στοιχεία για την πραγματική απομόνωση και τον καθαρισμό ενός νέου
κορωνοϊού που ονομάζεται SARSCOV2. Υπό αυτή την έννοια, τα θεσμικά όργανα που ισχυρίζονται ότι το έχουν κάνει, μας παραπέμπουν σε μια "εικονική αλληλουχία" από ένα σπάνιο δείγμα σε έναν υπολογιστή και συνάγεται από περισσότερο από 99% με έναν αλγόριθμο υπολογιστή που ονομάζεται MUSCLE. Αλλά αυτό το εικονικό κατασκεύασμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ  ΦΥΣΗ.
Είναι πολύ λογικό να δηλώνουμε ότι ο αιτιολογικός παράγοντας της νόσου COVID19 είναι ακριβώς το οξείδιο του γραφενίου. Μια πολύ τοξική χημική ένωση που διασπά την ισορροπία ROS/γλουταθειόνης στο σώμα, η αρχική συνέπεια του οποίου είναι, μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, πήξη, μείωση αιμοπεταλίων και κατά περίπτωση μη αποκατάσταση της ισορροπίας· κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και καταιγίδα κυτοκινών με αμφοτερόπλευρη πνευμονία λόγω ομοιόμορφης διάδοσης των νανοσωματιδίων του οξειδίου του γραφενίου στους πνεύμονες.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η γλουταθειόνη είναι επίσης πρόδρομος της βιταμίνης D, άρα η εξάντληση της γλουταθειόνης στη «μάχη» ενάντια στο τοξικό οξείδιο του γραφενίου εξηγεί τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D σε ασθενείς με COVID19.
Από την άλλη πλευρά, τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι συνήθως υψηλά στα παιδιά, αρχίζουν να μειώνονται στα 30 έτη και πέφτουν σημαντικά από 60 - 65 ετών, γεγονός που εξηγεί και γιατί η νόσος επηρεάζει τον ηλικιωμένο πληθυσμό. ανεξάρτητα άλλων παθολογιών που επιδεινώνουν την κατάστασή τους και πρακτικά ΔΕΝ έχει επιπτώσεις στον νεαρό πληθυσμό.
Τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι επίσης χαμηλά σε άτομα που είναι παχύσαρκα, γεγονός που εξηγεί γιατί εμφανίζεται η COVID19 πιο ευδιάκριτα σε αυτόν τον πληθυσμό-στόχο και τους θέτει σε κίνδυνο.
Το έντονο άθλημα αυξάνει επίσης σημαντικά τα επίπεδα γλουταθειόνης, γεγονός που εξηγεί γιατί η COVID19
έχει πολύ χαμηλό αντίκτυπο στους αθλητές, όπως φαίνεται από μελέτες παρατήρησης.
Τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου διασχίζουν εύκολα τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και εγκαθίστανται στον εγκέφαλο. Κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένους σκοπούς στους οποίους, προς το παρόν, δεν πρόκειται να μπούμε αλλά αυτός είναι πιθανώς ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ όπου η ασθένεια COVID19 είναι μόνο ένα" παράπλευρο" αποτέλεσμα
Συνέπεια είναι η ΝΕΥΡΟΕΚΦΥΛΙΣΗ ή αλλιώς η γνωστή νευρολογική COVID-19.
Τέλος, το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα νανοϋλικό που αποκτά ισχυρές μαγνητικές ιδιότητες εντός του σώματος, σε επαφή με το υδρογόνο, και εξηγεί επίσης τον μαγνητισμό, την υπεραγωγιμότητα και την ενέργεια αποθήκευση που εκτίθεται από τους «εμβολιασμένους» κατά της COVID19, αλλά και κατά της γρίππης ή εκείνους που φοράτε συχνά μάσκες ή έχετε υποβληθεί σε μπατονέτα PCR (μαγνητισμός στο πάνω μέρος της μύτης και κρανίο)
Εν ολίγοις, ο πληθυσμός έχει υποβληθεί και μάλιστα αναγκαστεί να «προστατευτεί» με αυτό που μπορεί να προκαλέσει την ασθένεια.
Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το οξείδιο του γραφενίου, όπως κάθε υλικό, έχει αυτό που λέμε ηλεκτρονική ζώνη απορρόφησης. Δηλαδή μια συχνότητα μικροκυμάτων από την οποία διεγείρεται και την πολλαπλασιάζει, οξειδώνοντας πολύ πιο γρήγορα, πολλαπλασιάζοντας την τοξικότητά του μόνο με τη δημιουργία συγκεκριμένων συχνοτήτων διέγερσης και έτσι σπάζοντας πολύ περισσότερο την ισορροπία ROS/ Γλουταθειόνης γρήγορα.
Αυτό εξηγεί ότι ένα άτομο θα μπορούσε να μπει σε ένα νοσοκομείο με τα πόδια και να πεθάνει μέσα σε λίγες ώρες,
κάτι πολύ απίθανο από βιολογική άποψη λόγω των λεγόμενων «περιόδων επώασης»
Αυτή η ζώνη απορρόφησης βρίσκεται ακριβώς στο τρίτο εύρος ζώνης της νέας τεχνολογίας 5G που εφαρμόζεται
και αυτό ξεκίνησε ταυτόχρονα με την «πανδημία». Τονίζοντας επίσης ότι η πρώτη δοκιμή στον κόσμο αυτής της τεχνολογίας έλαβε χώρα τον Νοέμβριο 2.019 στην πόλη Wuhan (Κίνα),
που συμπίπτουν χωροχρονικά με την εξέλιξη της πανδημίας.
I hope that as a health professional you are aware of this vital information, study it and make it known to your entire healthcare team, because it represents only an essential part of a much broader and deeper work that only corroborates what has already been manifested here.
Regarding the content of the vials that are being inoculated as "vaccines" we state that: "There is no biological material in them conducive to the body developing some type of immunity" but that most of them contain a considerable dose of this potent toxic of Graphene oxide, also excitable by external microwave electromagnetic fields of mobile phone bands and considerably expanding its cytotoxicity to break the ROS / Glutathione balance and generate the well-known
COVID19 disease.
Coming soon, it is the technological ignition whose tender frequencies coincide with the electronic absorption band of graphene oxide.
Our estimated result makes us foresee, as soon as
that happens, of the order of tens of thousands of deaths a day in our country alone.
Όταν έκαναν την τεχνολογική δοκιμή τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2020, περιοριστήκαμε στο μέγιστο, περίπου 1.000 θάνατοι την ημέρα, ειδικά σε οίκους ευγηρίας που είχαν κοντά τους κεραία (μελετήσαμε παρατηρητικά και στατιστικά περισσότερες από 179 περιπτώσεις) και τη σημαντική δόση οξείδιου του γραφενίου στην εκστρατεία της γρίπης 2.019.
Οι ηλικιωμένοι μας δεν πέθαναν από νέο κορωνοϊό ή βιολογικό παράγοντα, μάλλον πέθαναν δηλητηριασμένοι σε εκείνη την εκστρατεία γρίπης 2.019 με οξείδιο γραφενίου στα φιαλίδια αφού υπήρχε η δυνατότητα χρήσης του σε εμβόλια κατά της γρίππης ως «επικουρικά» αλλά αυτή η πληροφορία δεν εμφανίστηκε ποτέ ή εμφανίζεται στα έκδοχα του πραγματικού περιεχομένου των «εμβόλια» από τις φαρμακευτικές εταιρείες, στην ανάλυσή τους 
(βλ. Προκαταρκτική Έκθεση στη διεύθυνση
Λαμβάνοντας όμως υπόψη την αύξηση της ισχύος με την τεχνολογία 5G, ο πολλαπλασιασμός αυτών των κεραιών,
που δεν σταμάτησαν ποτέ να εγκαθίστανται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και ιδιαίτερα ο σημαντικός αριθμός των εμβολιασμένων στον πληθυσμό, υπολογίζουμε κατά μέσο όρο δεκάδες χιλιάδες θάνατοι την ημέρα με πρόβλεψη COVID19 που προκαλούνται από την εισαγωγή του τοξικού οξείδιου του γραφενίου στα σώματά τους και αλληλεπίδραση με την ανάφλεξη 5G και την εκπομπή συγκεκριμένων
συχνοτήτων. Γι' αυτό ανακοινώνουν, ακατανόητα, νέες παραλλαγές και στελέχη (δέλτα, δέλτα συν, βήτα, άλφα, έτα, λάμδα, κ.λπ.).
Αυτές οι πληροφορίες έχουν κοινοποιηθεί και μελετηθεί ευρέως από εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που ξέρουμε, όχι μόνο πώς να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και να αποτρέψουμε την COVID19, αλλά και να έχουμε βγει από αυτήν την ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, που για κάποιο λόγο έχει υποτάξει ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό,
χρησιμοποιώντας τα μέσα. της «επίσημης» επικοινωνίας εντός της λεγόμενης ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030 «Βιώσιμη» Ανάπτυξη της Κοινωνίας, εφαρμογή τεχνολογίας 5G και εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης.
Το αποτέλεσμα της εφαρμογής και της διάδοσης αυτής της επιστημονικής γνώσης είχε ως αποτέλεσμα τη διάσωσης των
ζωών εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων ακραίων περιπτώσεων ασθενών σε ΜΕΘ με αναπνευστήρα λόγω της άμεσης δράσης στην «προέλευση» και αφού εντοπιστεί, πολύ εύκολα την αποτρέπετε.
Και φυσικά, λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι αυτό που μας προσφέρεται να «ανοσοποιηθούμε» είναι ακριβώς, λόγω της πανεπιστημιακής έκθεσης που επισυνάπτουμε για το περιεχόμενο του φιαλιδίου, θα μας κάνει να αρρωστήσουμε βαριά.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συγγραφέα αυτής της σύνθεσης για να επεκτείνετε τη μελέτη ή τυχόν ερωτήσεις που θέλετε να διευκρινίστε στην ακόλουθη διεύθυνση email: tutoronline@hotmail.es
Ψηφιακή Ταυτότητα μικροεπεξεργαστές και ανοσοποίηση.
https://fytro.wordpress.com/.../%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9.../
https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.