Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Λέει ο DrTrozzi που διάβασα τα συστατικά του εμβολίου και αυτό δεν είναι εμβόλιο ! [βίντεο αγγλικά] / Dice il dottor Trozzi Ho letto gli ingredienti del vaccino e questo non è un vaccino! [video inglese] / Says DrTrozzi I read the ingredients of the vaccine and this is not a vaccine! [video english] / Говорит доктор Троцци, я прочитал состав вакцины и понял, что это не вакцина! [видео на английском языке]

 

 


 «Διάβασα τα συστατικά και αυτό δεν είναι εμβόλιο, λέει ο 
DrTrozzi, ο Michael Alexander JD, η Dr. Jennifer Hibberd, ο βουλευτής Derek Sloan, ο Dr. David Speicher και ο Dr. Chris Shoemaker συγκεντρώθηκαν για ένα συμπόσιο «Do No Harm» για να αντιταχθεί στην εγκληματική επιχείρηση του Covid στο Οντάριο στις 25 Νοεμβρίου.  

Ο DrTrozzi είπε πώς κατάλαβε τους κινδύνους των «εμβόλια» για τον Covid και το είδος της ανταπόκρισης που προέρχεται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας.  «Διάβασα τα συστατικά και αυτό δεν είναι εμβόλιο. Είναι mRNA σε ένα PEGυλιωμένο νανοσωματίδιο.  Τίποτα από αυτά δεν ήταν έκπληξη. Τα PEGylated νανοσωματίδια πηγαίνουν παντού στο σώμα. Περνούν κάθε εμπόδιο. Για αυτό χρησιμοποιούνται.  Είναι σαν να λέμε, "Χρησιμοποιείτε αλυσοπρίονο για να κόψετε πράγματα".  Και λένε, "Ω, δεν ξέραμε ότι το αλυσοπρίονο θα έκοβε πράγματα. «Λοιπόν, αυτό κάνουν». ..." Είναι γνωστό ότι διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, διασχίζουν τον πλακούντα, ακόμη και εισέρχονται στον εγκέφαλο του εμβρύου πριν γεννηθεί ή στις ωοθήκες όπου είναι πολύ τοξικά.

Πηγή: https://twitter.com/lvogruppo/status/1740485753820402140

https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.