Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η θρεπτική αξία της ελιάς στην διατροφή μας διαχρονικά, του διατροφολόγου Μ. Γρηγορίου (βίντεο)[Άρωμα Ελλάδος] / Il valore nutrizionale delle olive nella nostra dieta nel tempo, del nutrizionista M. Grigoriou (video) [Profumo Grecia]




Ο Βιοφυσικός Μιχάλης Γρηγορίου, αναλύει την θρεπτική αξία της ελιάς στην διατροφή μας διαχρονικά (βίντεο)[Άρωμα Ελλάδος]

Ο συγγραφέας, ειδικός στη Διατροφολογία, κος Μιχάλης Γρηγορίου μιλά στην εκπομπή Άρωμα Ελλάδας και την Άννα Κορκού. Μιλά για την θρεπτική αξία της ελιάς στην διατροφή μας και η ιστορία της ανά τους αιώνες .
https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.