Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Μύκητες νυχιών - ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Ακόμη μια φορά μου χάκαραν το νέο προφίλ του ΦΒ Όμηρος Ερμείδης, το αρχικό τον Δεκέμβριο και έκτοτε άλλα 4 με τελευταίο αυτό που λειτούργησε από Παρασκευή 12 Μαΐου έως Σαββάτο βράδυ 13 Μαΐου, πρόκειται περί Κακίας και Αλητείας άνευ προηγουμένου, διότι μέσω Φβ προωθώ την ιστοσελίδα μου και από τις διαφημίσεις της προσπαθώ να πάρω χρήματα. Ως άνεργος και έχοντας ακόμη 5 χρόνια δια συνταξιοδότηση. Το άτομο που εμπλέκεται είναι φίλος- η του ΦΒ, γι’ αυτό προσέχετε ποιούς έχετε φίλους – ες !

 

Για τους μύκητες των νυχιών μας στην αρχή στάζουμε επάνω στο νύχι ανάλογα με τη έκταση του μύκητα μια η δυο σταγώνες γλυκερίνη και το αφήνουμε για 5 λεπτά να
μαλακώσει. Στην συνέχεια τοποθετούμε τα πόδια μας η τα χέρια σε χαμομήλι με σόδα χλιαρό για 15 λεπτά
 Τρόπος παρασκευής : Σε ποσότητα νερού 1 1/2 του λίτρου 3 κουταλιές της σούπας χαμομήλι να βράσει για 3 με 4 λεπτά και το σουρώνουμε μέσα σε μια λεκάνη καυτό σιγά - σιγά. Αφού πρώτα στη λεκάνη μας έχουμε βάλει μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σοδα.
   Αφού περάσουν τα 15 λεπτά παίρνουμε μια οδοντόβουρτσα και την βουτάμε σε μηλόξυδο με σόδα η ισόποσα μέλι με σόδα ανακατεμένα και τα κάνουμε μασάζ προσπαθώντας να καθαρίσουν.Τα ξεβγάζουμε με σόδα και χαμομήλι η με μηλόξυδο και σόδα και τα στεγνώνουμε.
  Τέλος τα ψεκάζουμε με την σπιρτάδα από την φλούδα του λεμονιού και τους στάζουμε από μια σταγόνα καθαρό οινόπνευμα . Όπως παίζαμε παιδιά στο τζάκι με τις φλούδες από τα πορτοκάλια με την σπιρτάδα τους.
ΠΗΓΗ    http://giatrosofia-bartzokas.blogspot.gr/  
 https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/- Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.