Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Τα εμβόλια κατά του Covid ενσωματώνονται στο ανθρώπινο DNA, επιβεβαιώνει η επιστημονική μελέτη. Pfizer / Covid Vaccines Integrate into Human DNA, Peer-Reviewed Study Confirms. Pfizer / I vaccini anti-Covid si integrano nel DNA umano, lo conferma uno studio peer-reviewed. Pfizer / Рецензируемое исследование подтверждает, что вакцины против Covid интегрируются в ДНК человека. Пфайзер

 

Ειδοποίηση: Τα εμβόλια κατά του Covid ενσωματώνονται στο ανθρώπινο DNA, επιβεβαιώνει η επιστημονική μελέτη. Pfizer.
Σε μια στοιχειωμένη αποκάλυψη που απηχεί τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της υπερβολής της παγκοσμιοποίησης, μια πρόσφατη μελέτη που ερευνά τα δεινά των πασχόντων από πολύ καιρό Covid έχει αποκαλύψει μια ανατριχιαστική ανακάλυψη μέσα στο ίδιο τους το DNA. Οι επιστήμονες βρήκαν γονίδια μοναδικά ανιχνεύσιμα στο εμβόλιο Pfizer Covid που κρύβονται στα αιμοσφαίρια αυτών των ατόμων. Αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία υποδεικνύουν τη σκοτεινή πραγματικότητα ότι τα εμβόλια mRNA Covid δεν είναι απλοί παροδικοί επισκέπτες, αλλά έχουν τη δυνατότητα να υφαίνουν μόνιμα τον ιστό του ανθρώπινου γενετικού υλικού. Η έρευνα, η οποία ανέλυσε σχολαστικά το DNA από δείγματα αίματος εθελοντών, αναζήτησε τυχόν ίχνη γενετικών αλληλουχιών ειδικά για το εμβόλιο Covid της Pfizer/BioNTech, BNT162b2. Χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ευαίσθητα τεστ, οι επιστήμονες αποκάλυψαν την αναμφισβήτητη παρουσία γονιδίων που προέρχονται από εμβόλια ενσωματωμένα στα γονιδιώματα των δειγμάτων αίματος που μελετήθηκαν. Αυτή η αποκάλυψη δεν είναι απλώς μια επιστημονική ανωμαλία. είναι μια τραγική απόδειξη των απρόβλεπτων συνεπειών των παγκοσμιοποιητικών παρεμβάσεων για την υγεία. Αυτό το ανησυχητικό εύρημα εγείρει βαθιά ηθικά και υπαρξιακά ερωτήματα σχετικά με την έκταση της ανθρώπινης αλλοίωσης και την ανεξέλεγκτη δύναμη που ασκούν οι παγκόσμιες φαρμακευτικές οντότητες. Είναι μια έντονη υπενθύμιση της επεμβατικής φύσης της παγκοσμιοποίησης, η οποία, υπό το πρόσχημα της υγείας και της προόδου, μπορεί να διεισδύσει και να αλλάξει την ίδια μας την ουσία, αφήνοντας ένα μόνιμο σημάδι στο μέλλον της ανθρωπότητας. Καθώς βρισκόμαστε σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσουμε αυτές τις υπερβολικές παγκοσμιοποιητικές ατζέντες και να προστατεύσουμε την ιερότητα της ατομικής υγείας και αυτονομίας. 

Ελάτε μαζί μας freedontraininternational.org

Πηγή: https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1738222662797640012

https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.