Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Ο Tedros ο Ψυχοπαθής του 4 Ράιχ προσπαθεί ότι αυτά που τρώμε είναι επικίνδυνα για την κλιματική απάτη ! / Τedros, lo psicopatico del 4° Reich, prova che ciò che mangiamo è pericoloso per la frode climatica! / Tedros the Psychopath of the 4th Reich tries that what we eat is dangerous for the climate fraud! / Тедрос, Психопат 4-го Рейха, утверждает, что то, что мы едим, опасно для климатического мошенничества!

 

Tedros: Τα διατροφικά μας συστήματα βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη.  Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, στο μήνυμά του για την επίσημη εκδήλωση COP28 που διοργανώθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2023 από το Σκανδιναβικό Συμβούλιο Υπουργών, τη Φινλανδία και τον Π.Ο.Υ., αναφέρει ότι τα συστήματα τροφίμων συμβάλλουν σε πάνω από το 30% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. και αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο της παγκόσμιας επιβάρυνσης ασθενειών.
Ο μετασχηματισμός των συστημάτων τροφίμων είναι επομένως απαραίτητος, είπε, με τη στροφή προς πιο υγιεινές, διαφοροποιημένες και πιο φυτικές δίαιτες. Το COP28 ήταν ένας τρόπος αλλαγής παιχνιδιού για την τοποθέτηση συστημάτων τροφίμων στον χάρτη και τη σύνδεση της δράσης για το κλίμα και τη διατροφή. Η διατροφή είναι το θεμέλιο για μια υγιή ζωή και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι έχουν πρόσβαση σε υγιεινές και βιώσιμες δίαιτες. Πηγή: Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) (YouTube)

Πηγή:https://twitter.com/newstart_2024/status/1739200419107135595

https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.