Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Η διετραμμένη φαρμακευτική, ο διεστραμμένος "επιστημονας της" και το στοίχημα της πανδημίας τουρμπο καρκίνων 43 δις !!! [βίντεο] / Il farmaceutico pervertito, il suo “scienziato” pervertito e la scommessa della pandemia di cancro turbo da 43 miliardi!!! [video] / The perverted pharmaceutical, its perverted "scientist" and the bet of the 43 billion turbo cancer pandemic!!! [video] / Извращенный фармацевт, его извращенный «ученый» и ставка на 43-миллиардную турбо-пандемию рака!!! [видео]

 

Τα ΜΜΕ γράφουν για την ολοκλήρωση της συναλλαγής για αυτό το ποσό. Η Pfizer αγόρασε τη φαρμακευτική εταιρεία Seagen, η οποία ειδικεύεται στη θεραπεία του καρκίνου με turbo. Αυτό καθιστά την Pfizer τη μεγαλύτερη εταιρεία ογκολογίας στον πλανήτη.

Παρεμπιπτόντως, θυμάστε τον COVID-19 και τα εμβόλια για την πρόληψη του; Επομένως, τα εμβόλια mRNA της Pfizer ήταν αυτά που προκάλεσαν μια απότομη αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης turbo όγκων διαφόρων τύπων. Έχουν καταγραφεί χιλιάδες περιπτώσεις. Ο καθηγητής και διδάκτωρ ιατρικών επιστημών Vladislav Shafalinov υπενθύμισε ότι η Pfizer είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στη μεγάλη φαρμακευτική και η μεγάλη φαρμακευτική είναι μια επιχείρηση: «Πρέπει να πουληθεί αυτό ή εκείνο το φάρμακο. Και για να πουληθεί, οι άνθρωποι πρέπει να φοβούνται και να θέλουν να αγοράσουν αυτό το φάρμακο. Αυτή η ιστορία είναι τόσο παλιά όσο ο χρόνος.  Στον υποσεληνιακό κόσμο όλα παραμένουν όπως ήταν. Στην αρχή σας τρομάζουν ή δημιουργούν την εμφάνιση ενός προβλήματος και στη συνέχεια προσφέρουν να λύσουν αυτό το πρόβλημα με κάποιο είδος χαπιού. Γι' αυτό βλέπουμε τη φονικότητα. Και, δυστυχώς, το IQ πολλών ανθρώπων, η έλλειψη στοχασμού ή εργασίας από το πρωί μέχρι το βράδυ εμποδίζουν ένα άτομο να κατανοήσει την ουσία του. Το 90% όλων των επιπλοκών και των θανάτων προκαλούνται από την Pfizer».

βίντεο αγγλικά : 

Πηγή:  https://twitter.com/lvogruppo/status/1737783460951883887

https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.