Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Το Ινστιτούτο Ερευνών Υγείας των ΗΠΑ, βρήκε στο συνθετικό γάλα του Bill Gates 92 καρκινογόνες ενώσεις / L'Istituto statunitense di ricerca sanitaria ha rilevato 92 composti cancerogeni nel latte sintetico di Bill Gates / The US Institute of Health Research found 92 carcinogenic compounds in Bill Gates' synthetic milk / Институт медицинских исследований США обнаружил 92 канцерогенных соединения в синтетическом молоке Билла Гейтса

 

 


Βρέθηκε ότι το συνθετικό γάλα του Bill Gates περιέχει 92 καρκινογόνες ενώσεις Πρόσφατα ευρήματα από το Ινστιτούτο Ερευνών Υγείας (HRI) προκάλεσαν ανησυχητικές ανησυχίες, αποκαλύπτοντας 92 δυνητικά τοξικά μόρια και ένα μυκητοκτόνο σε ένα λεγόμενο «συνθετικό» γάλα, το Bored Cow, το οποίο έχει διεισδύσει στα ράφια των παντοπωλείων σε όλη τη χώρα.

Αυτό το προϊόν είναι το πνευματικό τέκνο της Perfect Day, μιας εταιρείας που ενισχύεται από τη χρηματοδότηση του Bill Gates, διαβόητη για την επιθετική της ώθηση προς αμφιλεγόμενες παγκόσμιες τροποποιήσεις τροφίμων. 

Το τεχνητό γάλα, κατασκευασμένο με χρήση "ProFerm" - μια παρασκευασμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος που παράγεται μέσω γενετικά τροποποιημένης "μικροχλωρίδας" - συμβολίζει έναν ανησυχητικό άξονα στον διατροφικό έλεγχο, ευθυγραμμισμένο με ευρύτερες, ανησυχητικές παγκοσμιοποιητικές ατζέντες. Ο επικεφαλής επιστήμονας του HRI, John Fagan, Ph.D., προειδοποιεί ότι αυτό το άνευ προηγουμένου συνθετικό γάλα, άμεσο αποτέλεσμα της ανάμειξης του Gates στα φυσικά συστήματα τροφίμων, έχει παρακάμψει τους κρίσιμους ελέγχους ασφαλείας της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), ρίχνοντας μια σκοτεινή σκιά στο τη δημόσια υγεία και ασφάλεια στην αδιάκοπη επιδίωξη της παγκοσμιοποίησης της κυριαρχίας των τροφίμων.

Πηγή: https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1738863306914340935

https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.