Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Το 1933 το ιταλικό κράτος σε συνεργασία με φαρμακευτική εταιρεία κάνουν πειραματικό εμβόλιο σε παιδιά και πεθαίνουν τα 28 / Nel 1933 lo stato italiano in collaborazione con un'azienda farmaceutica realizza un vaccino sperimentale sui bambini e questi muoiono all'età di 28 anni / In 1933 the Italian state in collaboration with a pharmaceutical company make an experimental vaccine in children and they die at the age of 28 / В 1933 году итальянское государство в сотрудничестве с фармацевтической компанией создает экспериментальную вакцину для детей, и они умирают в возрасте 28 лет.

 


 «Το 1933 σκοτώθηκαν πολλά παιδιά από τη χορήγηση
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ !

 Το γεγονός συνέβη την άνοιξη του 1933 στο Γκρουάρο της Ιταλίας Το αποκαλούν «ΤΟ Σφαγείο του GRUARO»: 28 παιδιά, από τα 254 που υποβλήθηκαν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό με εντολή των δημοσίων αρχών, πέθαναν επειδή η μικρή πόλη στο ανατολικό Veneto είχε επιλεγεί κρυφά για να δοκιμάσει ένα νέο εμβόλιο κατά της διφθερίτιδας 

Μετά τον εμβολιασμό, όλα τα παιδιά, ηλικίας μεταξύ δεκατριών μηνών και οκτώ ετών, ένιωσαν άρρωστα και 28 από αυτά πέθαναν λόγω παράλυσης. 

Μόνο αργότερα αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια. Βάζω στοίχημα ότι κανείς δεν ξέρει αυτή την ιστορία...... 

Αυτά είναι τα ονόματα και η ηλικία τους: 

Barbui Erminio (4 ετών), 

Basso Maria (14 μηνών), 

Biasio Renato (20 μηνών), 

Biason Placida (2 χρόνια), 

Bonan Luigi (6 ετών), 

Borcolussi Mirella (7 ετών), 

Bravo Giovanni (15 μηνών), 

Colaurri Giuseppe (3μιση ετών), 

Dreon Gio Barra (3 χρόνια), 

Falcomer Evelina (20 μηνών), 

Innocent Celso (19 μηνών), 

Marson Maria (2 ετών), 

Moro Antonietta (4 ετών), 

Nosella loie (19 μηνών), 

Oclando Maria (3 χρόνια), 

Pascherro Bruno (5 ετών), 

Pascheno Plinio (18 μηνών), 

Peresson Plinio (2 χρόνια), 

Romanin Edda (2 ετών), ο αδελφός του Sante (3 ετών), Scefanuco Imelde (4 ετών), ο αδελφός της Luciano (14 μηνών), 

Toffoli Iole (17 μηνών), 

Toneacci Florida (6 χρόνια), η αδελφή του Sira (2 ετών), Zambon Caterina (16 μηνών), 

Zanin Maria (2 χρόνια) και 

Zanon Celia (6 χρόνια).

 Στην ιστορία της διφθερίτιδας ούτε μια αναφορά σε αυτήν την τρομερή καταστροφή και κανείς δεν ξέρει ότι αυτή η ιστορία είναι τρομερά επίκαιρη. Αλλά είναι πολλά περισσότερα παιδιά......

Πηγή : https://twitter.com/lvogruppo/status/1740841933352702325

https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.