Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Ο Βρεττανός καθηγητής Mark Miller αποκαλύπτει μια μη χειρουργική μέθοδο για την εξάλειψη του πόνου και την δυσκαμψία των αρθρώσεων σε 4 εβδομάδες - British Professor Mark Miller reveals a non-surgical method to eliminate pain and stiffness of the joints in 4 weeks - there is a translator on the website - Il professor inglese Mark Miller rivela un metodo non chirurgico per eliminare il dolore e la rigidità delle articolazioni in 4 settimane - c'è un traduttore sul sito web - Британский профессор Марк Миллер показывает нехирургический метод устранения боли и жесткости суставов через 4 недели - на сайте есть переводчик



Ο Βρεττανός καθηγητής Mark Miller αποκαλύπτει μια μη χειρουργική μέθοδο για την εξάλειψη του πόνου και την δυσκαμψία των αρθρώσεων σε 4 εβδομάδες

Ακόμα κι αν είσαι πάνω από 60 χρονών, ήδη σε τέσσερις εβδομάδες, μπορείς να έχεις υγιές αρθρώσεις, σαν ενός 20χρονου. Πόνος στα γόνατα, στους αγκώνες, στα ισχία και στους καρπούς θα φύγουν εντελώς και οι αρθρώσεις θα ανακτήσουν την πλήρη ικανότητα και αντοχή. Όλα χάρη σε μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της επιστήμης του καθ. Miller από το 2016.
Ήταν ένα σοκ. Οι 272 συμμετέχοντες των πρώτων στην ιστορία δοκιμών νέας ανακάλυψης του καθηγ. Miller δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Μετά από 30 ημέρες δοκιμών ανέκτησαν πλήρη ικανότητα και ξεφορτώθηκαν εντελώς από τον πόνο. Οι αρθρώσεις τους ενισχύθηκαν σημαντικά και ο χόνδρος έχει διορθωθεί. Κάποιοι επέστρεψαν στο ενεργό αθλητισμό.
Ιδού μέσου όρου αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί από τους συμμετέχοντες:
    εντελώς απαλλαγή από τον πόνο των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης μετά την πρώτη εβδομάδα χρήσης της μεθόδου, εξάλειψη του δυσάρεστου μουδιάσματος και δυσκαμψίας στις πρώτες 2 εβδομάδες απομάκρυνση της φλεγμονής και αναγέννηση των βασικών στοιχείων των αρθρώσεων (βάση του οστού, χόνδρος) σε τέσσερις εβδομάδες.
  επιστροφή στην πλήρη φυσική κατάσταση μετά από 30 ημέρες
Ρωτήσαμε για την γνώμη της την 45χρονη Christine Cruz, η οποία ήταν μία από τις πρώτες συμμετέχοντες της δοκιμής:
«Ήδη μετά την πρώτη εβδομάδα της λήψης των κάψουλων με την ενεργή φόρμουλα ένιωθα σαν οι αρθρώσεις μου σταδιακά ξεμπλοκάρονται. Μέρα με τη μέρα ο πόνος στα ισχία έγινε όλο και πιο αδύναμος. Στο τέλος, έφυγε εντελώς. Μπορούσα να κουνήσω το πόδι του σε έναν αυξανόμενο βαθμό. Στη δεύτερη εβδομάδα άρχισα και πάλι να ανεβαίνω εύκολα τις σκάλες. Ακόμα και δυο δυο τα σκαλοπάτια! Μετά από 30 ημέρες, ο πόνος και περιορισμοί στην κυκλοφορία έχουν εξαφανιστεί οριστικά. Εδώ και μια εβδομάδα πηγαίνω και πάλι στο γυμναστήριο.»
                   Πριν                                               Μετά 
      μηριαίο οστό                                  στένωση του αρθρικού διαστήματος
      κανονικά αρθρικά διαστήματα
     Η 63χρονη Παυλίνα Μούζουρα, δοκίμασε για πρώτη φορά τη μέθοδο του 
      καθ. Miller
Για τον μέσο άνθρωπο αυτό φαίνεται αδύνατο
Ο μέσος άνθρωπος θα σκεφτεί ότι αυτό είναι αδύνατο. Ωστόσο, από επιστημονική άποψη, είναι φυσιολογικές ικανότητες αναγέννησης, τις οποίες έχει το σώμα του καθενός από εμάς. Δεν είναι θαύμα, είναι η πιο πρόσφατη επιστήμη. Τις λεπτομέρειες τις εξηγεί ο εξερευνητής της μεθόδου.
Ο καθ. Miller: «Έχουμε ανακαλύψει ορισμένες δραστικές ουσίες που διεισδύουν στις νανοδομές των αρθρώσεων και διεγείρουν τα κύτταρα που δημιουργούν τους χόνδρους στην αναδόμηση. Όχι μόνο αφαιρούν τις αιτίες της φλεγμονής, αλλά επίσης τρέφουν τα κύτταρα και αρχίζουν την διαδικασία της αυτο-αναγέννησης. Οι αρθρώσεις κυριολεκτικά οικοδομούνται και αναζωογονούν. Αυτές οι δραστικές ουσίες μπορούν:
    να διεγείρουν τα κύτταρα που δημιουργούν τους χόνδρους στην πλήρη αναγέννηση - χάρη σε αυτό οι αρθρώσεις έχουν την δυνατότητα να ανοικοδομηθούν παρά την ηλικία να αυξήσουν την ποσότητα του αρθρικού υγρού κατά 40% - έτσι οι αρθρώσεις γίνονται πιο δυνατές και ευέλικτες  να εξαλείψουν της φλεγμονή 9 φορές γρηγορότερα - έτσι ο πόνος των αρθρώσεων σταματάει από μέρα σε μέρα.
Αυτό δεν είναι το τέλος. Τα συστατικά επιβραδύνουν την απώλεια του κολλαγόνου και του αρθρικού υγρού καθώς και διεγείρουν τα κύτταρα να αναγεννηθούν. Ως αποτέλεσμα, αποκαθιστούν εντελώς την πλήρη κινητικότητα των αρθρώσεων σε νάνο-κυτταρικό επίπεδο, έτσι το ίδιο το σώμα αποκαθιστά τις ζημιές. Για να είναι διαθέσιμη αυτή η φόρμουλα για όλους, την είσαξα με τη μορφή κάψουλας που ονομάζεται Flexa Plus New.
                              ΠΡΙΝ                                                        ΜΕΤΑ
Αναγέννηση των αρθρώσεων σε νάνο-κυτταρικό επίπεδο – αύξηση της παραγωγής του αρθρικού υγρού και ενίσχυση του χόνδρου μετά από 4 εβδομάδες
Τα κύτταρα αρχίζουν να δουλεύουν όπως στην νεαρή μας ηλικία - το ίδιο το σώμα αποκαθιστά τς κατεστραμμένες αρθρώσεις. Η ανακάλυψη έρχεται στην αγορά με την ονομασία «Flexa Plus New».
Η φόρμουλα με τη μορφή καψουλών έχει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής οι πελάτες έχουν παραγγείλει 350 000 τεμάχια. Παντού ακούγεται θαυμασμός από τους χρήστες.Ακόμα κι εκείνοι που έκαναν επαγγελματικό αθλητισμό, ακολουθούσαν ανθυγιεινή διατροφή (έλλειψη βιταμίνης C), και ανεπιτυχώς ζητούσαν βοήθεια από τους γιατρούς, απαλλάχτηκαν από τον πόνο κι από την δυσκαμψία των αρθρώσεων σε 4 εβδομάδες.
Ανεξάρτητα από την ηλικία μπορείς να απολαύσεις την πλήρη αποτελεσματικότητα των αρθρώσεων - και το ίδιο το σώμα σου θα καταπολεμά τον πόνο και την δυσκαμψία.
Πώς να πάρω το Flexa Plus New και σε 4 εβδομάδες να απαλλαγώ από τον πόνο και δυσκαμψία;
Το προϊόν μπορεί να ληφθεί για τη συμμετοχή στην εκπτωτική πλατφόρμα - απευθείας στην ιστοσελίδα του διανομέα. Το Flexa Plus New έχει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, που έχει ήδη βοηθήσει περισσότερους από 20 χιλιάδες ανθρώπους. Ο διανομέας ενημερώνει ότι ενδιαφέρθηκαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που σύντομα το προϊόν θα εξαντληθεί. Οι αποθήκες αδειάζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Αν σε ενδιαφέρει αυτή η φόρμουλα σε συμβουλεύουμε να αποφασίσεις γρήγορα, γιατί σύντομα μπορεί να εξαντληθεί.
Υ.Γ. Με την παραγγελία ισχύει διαδικασία του τύπου «ο πρώτος αφιχθείς εξυπηρετείται πρώτος».
https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/-  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.