Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Το Λιβάνι, σύμμαχος στην θεραπεία ορισμένων μορφών καρκίνου - Incense, an ally in the treatment of certain cancers - there is a translator on the website - Incenso, un alleato nel trattamento di alcuni tumori - c'è un traduttore sul sito web - Благовония, союзник в лечении некоторых видов рака - на сайте есть переводчик



Λιβάνι, σύμμαχος στην θεραπεία ορισμένων μορφών καρκίνου
Το λιβάνι είναι ένας θησαυρός φυτικής προέλευσης, μια αρωματική ρητίνη που προέρχεται από τον κορμό μιας συγκεκριμένης ποικιλίας δέντρων του γένους Boswellia. 


Αυτό το είδος των δέντρων το συναντάμε στην Υεμένη, στο Ομάν και στην Σομαλία. Η συγκομιδή γίνεται σε διαφορετικούς χρόνους και οι πιο αδιαφανής ρητίνες θεωρούνται ότι είναι καλύτερης ποιότητας.
Λίγοι γνωρίζουν ότι το λιβάνι έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες στον άνθρωπο.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα αποδείχθηκε ότι λειτουργεί θεραπευτικά σε ασθενείς με καρκίνο των ωοθηκών. Επί αιώνες, αυτό το χρήσιμο φυτό χρησιμοποιείται για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, για τη θεραπεία του άσθματος, διαφόρων ασθενειών του δέρματος αλλά και της γαστρεντερίτιδας.
Επίσης το 2012 μια μελέτη επιβεβαίωσε ότι το λιβάνι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη θεραπεία της αρθρίτιδας.
Σε άλλες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, αποδείχθηκε ότι το λιβάνι συντελεί πολύ θετικά στη θεραπεία ορισμένων μορφών καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του μαστού, του παχέος εντέρου και του προστάτη, χάρη στην ουσία που περιέχεται σε αυτό- 3 – ακετυλο -11 – κετο – β – μποσβελλικό οξύ (AKBA).
Μετά από ένα χρόνο εργαστηριακής ανάλυσης σχετικά με την εν λόγω ουσία, οι ερευνητές του πανεπιστημίου του «Leicester» στη Βρετανία πειραματίστηκαν σε μια σειρά κυττάρων των καρκίνων των ωοθηκών και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο, εκ των οποίων μερικά από αυτά ήταν ανθεκτικά στη χημειοθεραπεία.
Έκπληκτοι οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το ΑΚΒΑ κατέστρεψε ολοκληρωτικά τα ανθεκτικά στην χημειοθεραπεία καρκινικά κύτταρα των ωοθηκών. Επιβεβαιώθηκε ότι μετά από τη χορήγηση του λιβανιού γίνονται πιο ευαίσθητα σε αυτό το είδος της θεραπείας.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το λιβάνι έχει τη δυνατότητα να είναι πολύ χρήσιμο για την πρόληψη της ανθεκτικότητας στα φάρμακα, αλλά επίσης είναι σε θέση να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση του ποσοστού επιβίωσης των ασθενών με καρκίνο των ωοθηκών στο τελικό στάδιο.
Έχει διαπιστωθεί ότι το λιβάνι δεν προκαλεί καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. Αυτό το κάνει ιδανικό για να ερευνηθεί περαιτέρω κλινικά, ούτως ώστε να αναπτυχθούν νέες θεραπείες του καρκίνου των ωοθηκών.
«Τροφή»:
Το λιβάνι, Αξίζει έστω και για κάποιους μήνες τον χρόνο να το λαμβάνουμε συστηματικά και προσωπικά θα συνιστούσα ως συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή κάψουλας.
Βιολογικής προέλευσης κάψουλες, λοιπόν, και σε δοσολογία που θα σας δώσουν οι ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες, ανάλογα το περιστατικό (φλεγμονή, άσθμα, αρθρίτιδα, καρκίνος, κ.λπ.) και για να έχουμε την απόλυτη προστασία του.
Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com
από τον «οδηγό βοτανοθεραπείας» του David Hoffmann
Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγείας.
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.13.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.