Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Οι ψυχοπαθείς «επιστήμονες» εταιρειών κατασκεύασαν ιούς που μετατρέπουν, τους ανθρώπους σε ζόμπι! (φωτο & βίντεο) - Gli "scienziati" psicopatici delle aziende hanno fatto virus che trasformano la gente in zombie! (foto e video)




Οι ψυχοπαθείς «επιστήμονες» εταιρειών κατασκεύασαν ιούς που μετατρέπουν, τους ανθρώπους σε ζόμπι! (φωτο & βίντεο)

Υπολόγισαν και πόσο καιρό θα χρειαστεί ένας ιός «ζόμπι» εξαπλωθεί πάνω στην ανθρωπότητα!!!
Το Χόλλυγουντ, έχει μανία με τις ταινίες ,με σπάνιους ιούς, που μετατρέπουν, τους ανθρώπους σε ζόμπι.
Ένα νέο μοντέλο προσομοίωσης υπολόγισε πόσο καιρό θα χρειαστεί αν ένας πραγματικός ιός «ζόμπι» εξαπλωθεί πάνω στην ανθρωπότητα.
Αναπτύχθηκε από την Argonne National Laboratory και το μοντέλο βασίζεται στο ίδιο είδος προσομοίωσης που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της εξάπλωσης ασθενειών όπως ο ιός του Έμπολα, σύμφωνα με το cnet.
Με το κέντρο της επιδημίας να ξεκινάει από την πόλη του Σικάγο, οι ερευνητές ήταν σε θέση να προσδιορίσουν ότι ο ιός θα μπορούσε να εξαπλωθεί μέσα σε μόλις 60 ημέρες μετά την αρχική μόλυνση.
Το μοντέλο δείχνει ότι μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο δύο εκατομμύρια κάτοικοι του Σικάγο θα έχουν μετατραπεί σε «περιπατητές», ενώ ένα επιπλέον μισό εκατομμύριο θα έχουν καταλήξει νεκροί.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλο και περισσότερες έρευνες, έρχονται στο φώς, και αφορούν τον τρόπο αντιμετώπισης σε τέτοιες κρίσεις.
Στις ΗΠΑ, σε μια δημοσκόπηση που έγινε, οι πολίτες φοβούνται περισσότερο την έξαρση μιας επιδημίας, παρά μια τρομοκρατική επίθεση, με παραδοσιακά όπλα.
https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.