Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η Ισχυρή βιταμίνη βιταμίνης Β17. Αμυγδαλίνη που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα θεωρείται παράνομη ! - Strong Vitamin B17 Vitamin. Almonds that kill cancer cells are considered illegal! - there is a translator on the website - Vitamina forte vitamina B17. Le mandorle che uccidono le cellule tumorali sono considerate illegali! - c'è un traduttore sul sito web - Сильный витамин B17 Витамин. Миндаль, который убивает раковые клетки, считается незаконным! - на сайте есть переводчик - Vitamina forta vitamina B17. Les ametlles que maten les cèl·lules canceroses es consideren il·legals. - hi ha un traductor al lloc web

Η Ισχυρή βιταμίνη βιταμίνης Β17. Αμυγδαλίνη που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα θεωρείται παράνομη !
Ο καρκίνος είναι κάτι σκληρό για οποιοδήποτε το βιώνει και πολλοί άνθρωποι έχουν βρεθεί να αγωνίζονται για τη ζωή τους. 

Πολλοί ειδικοί υγείας επιδιώκουν να ανακαλύψουν μια αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο που να μην είναι τόσο καταστροφική όσο η ακτινοβολία και η χημειοθεραπεία.
Η εκστρατεία της Αμερικής κατά του καρκίνου ήταν σε πλήρη εξέλιξη κατά τη δεκαετία του 70’ με τη Sloan-Kettering στο τιμόνι των κορυφαίων κέντρων έρευνας καρκίνου της χώρας. Ο Ραλφ Μος εντάχθηκε στο κέντρο το `74, όταν δοκίμαζαν το Laetrile – μια μορφή της βιταμίνης Β17.
Ήταν η πρώτη εργασία για τον Μος και ήταν ακριβώς στο χείλος εντοπισμού μίας πρωτοποριακής ανακάλυψης.
Το κλίμα όμως άλλαξε αμέσως όταν το Διοικητικό Συμβούλιο της Sloan-Kettering έμαθε περισσότερα. Το Laetrile κρύφτηκε κάτω από το χαλί, και η έρευνα τέθηκε στην άκρη, με τον ισχυρισμό πως το Laetrile είναι δυνητικά επιβλαβές.
Ο Μος δεν μπορούσε να κάτσει ήσυχος ύστερα από αυτά που είχε αναγνωρίσει για τις δυνατότητες της Β17. Οργάνωσε μια συνέντευξη τύπου από μόνος του και κατηγόρησε τον εργοδότη του για μεγάλη συγκάλυψη των αποτελεσμάτων της έρευνας της B17.
Από τότε το Laetrile έχει απαγορευτεί στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ).
Γιατί η απαγόρευση;
Σύμφωνα με τον FDA, η βιταμίνη B17 είναι ιδιαίτερα τοξική. Ωστόσο άλλοι γιατροί εξακολουθούν να διαφωνούν. Στο βιβλίο του «Ένας κόσμος χωρίς καρκίνο», ο G. Edward Griffin-ο οποίος έχει μελετήσει εκτενώς τη Β17 – αναφέρει:
«Δεν έχω βρεί καμία φαρμακολογική δήλωση που να αποδεικνύει τη βλαπτικότητα της αμυγδαλίνης στον άνθρωπο, σε οποιαδήποτε συνιστώμενη δόση ή χρήση από γιατρούς στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό.»
Η έρευνα συνεχίζεται
Ακόμα κι αν η βιταμίνη B17 έχει απαγορευτεί και καταδικαστεί ως τοξική στις ΗΠΑ, ερευνητές από όλο τον κόσμο συνεχίζουν να βρίσκουν θετικά αποτελέσματα σε κλινικές μελέτες.
«Τροφή»: Ακόμη και εφόσον είναι τοξική, σίγουρα ΔΕΝ είναι περισσότερο από τις χημειοθεραπείες που είδαμε παραπάνω και σίγουρα χρειάζεται να καταναλώνεται ΥΠΌ ΤΗΝ ΕΠΊΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΕΙΔΙΚΏΝ!
Το 2003, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η αμυγδαλίνη από τα κουκούτσια από βερίκοκο έχει επίδραση στο θέμα της ανάπτυξης των όγκων.
Το 2006, βρέθηκε να επιφέρει την απόπτωση, ρυθμίζοντας τη Bax και τη Bcl-2 εκφράσεις, στα καρκινικά κύτταρα.
Το 2013, βρέθηκε να είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για τη θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
Το 2014, ερευνητές διαπίστωσαν ότι μπορεί να επηρεάσει καρκινικούς όγκους της ουροδόχου κύστης.
Μπορείτε να δείτε τις προφανείς δυνατότητες της βιταμίνης B17. Ξανά και ξανά αποδεικνύεται ότι φέρει θετικά αποτελέσματα στα πειράματα του εργαστηρίου και σίγουρα είναι θέμα χρόνου πριν ανακαταταχθεί και διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για το πλήθος των δυνατοτήτων της.
«Τροφή»: Γνωρίστε ένα ακόμη πραγματικά δυνατό όπλο ενάντια στον καρκίνο, που παραλίγο να έχει και αυτό την τύχη τις αμυγδαλίνης και να εξαφανιστεί από την κατανάλωση, λόγο των ιατροφαρμακευτικών συμφερόντων.
Πρόκειται για το υψηλής ποιότητας, βιολογικό, καθαρό γκραβιόλα το οποίο και διαθέτω: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – GRAVIOLA: Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!
Όποιος ενδιαφέρεται για το σούπερ αυτό αντικαρκινικό φρούτο ως συμπλήρωμα διατροφής, μπορεί να επικοινωνήσει στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com 
Η Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα!
Πηγή: organicandhealthy.org
Τυχόν αναδημοσίευση, παρακαλώ να συνοδεύεται από:
Επιμέλεια/Απόδοσή: proionta-tis-fisis.com
Πηγή : http://www.proionta-tis-fisis.com/ishyri-bitamini-pou-skotonei-ta-karkinika-kyttara-theoreitai-paranomi/

https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.ΠΡΥ.25.23.36.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.