Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Monsanto, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στα Μπρόκολα; Η Επέλαση του Codex alimentarius! - Monsanto, a broccoli patent? The Climate of the Codex alimentarius! - there is a translator on the website - Monsanto, a broccoli patent? The Climate of the Codex alimentarius! - there is a translator on the website...
Πάνω από το 16% όλων των λαχανικών έχει ήδη πατενταριστεί
Μόνο το 4.8% από τα προστατευόμενα είδη λαχανικών θα μπορέσουν τελικά να παραμείνουν χωρίς πνευματικά δικαιώματα 

«Τροφή»: Κάτι τέτοιο επιχείρησαν να κάνουν οι φαρμακοβιομηχανίες με το γκραβιόλα, αλλά ευτυχώς απέτυχαν τελικά: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – G R A V I O L A – Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!Monsanto - mprokolo - beneforteΠροσέξτε την ετικέτα, όλα φαίνονται τόσο ωραία, αναφέρονται τα θρεπτικά συστατικά του μπρόκολου και το πόσο καλό είναι για τον οργανισμό μας.
Αν όμως κοιτάξετε καλύτερα θα δείτε ότι η Beneforte ανήκει στον όμιλο εταιρειών της MONSANTO!!!
Εκτός των άλλων στην συσκευασία η εταιρεία αναφέρει ότι το μπρόκολο της Beneforte ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση”Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θεωρείται τουλάχιστον ειρωνικό την στιγμή που η Monsanto μαζί με την Coca Cola είναι οι εταιρείες τροφίμων με το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη μόλυνση του πλανήτη.
«Τροφή»: Να διευκρινίσω πως όσον αφορά το συγκεκριμένο, δεν πρόκειται για γενετικά τροποποιημένο προϊόν, αλλά για… «ενισχυμένο»!! Έχει δηλαδή περισσότερα αντιοξειδωτικά και ένζυμα από τα γνωστά μας «απλά μπρόκολα», καθότι η μονσάντο έχει την έννοια μας και μεριμνεί για την υγιεία μας, οπότε
και φροντίζει να ΔΙΟΡΘΏΣΕΙ και την Φύση, μηχανικά βέβαια, αφού πρώτα έχει καταστήσει τα χώματα και τις καλλιέργειες φτωχές με τα υπέροχα φυτοφάρμακα/δηλητήρια που σκοτώνουν οτιδήποτε ζωντανό συναντήσουν…
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ μία ευγνωμοσύνη την… νιώθω!
Τώρα βέβαια, αν κάποια στιγμή έχουμε την φαεινή ιδέα να φτιάξουμε έναν κηπάκο ή ένα μποστανάκι βρε αδερφέ και μας έρθει κανένα πρόστιμο, μην ανησυχήσετε, είναι επειδή είμαστε κοιμισμένοι με … ΠΑΤΈΝΤΑ!!
Πηγή: stopalimentarius.wordpress.com
Οι συνταγές λειτουργούν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και μιας γενικότερης αλλαγής του τρόπου ζωής, από τον οποίο προέκυψαν εξ αρχής τα παραπάνω περιγραφόμενα προβλήματα υγιείας.
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/-  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.